joi, 28 iulie 2016

Becurile E14 din ce in ce mai cautate

Nu este de mirare de ce tehnologia LED este tot mai populara si folosita in diferite domenii, intrucat clientii se bucura de un numar important de avantaje, in timp ce nu se aduc prejudicii mediului inconjurator.

Solutii

Foarte des intalnite sunt becurile LED E14, care au primit acest nume in urma diametrului soclului de 14 mm. Acestea sunt potrivite atat in spatiile rezidentiale in orice incapere, dar si in spatiile comerciale, in magazine, cladiri de birouri sau chiar institutii, intrucat aduc economii semnificative, iar facturile sunt de pana la 50% mai mici. De asemenea, eficienta este punctul forte al acestor becuri LED E14, deoarece lumina emisa este mult mai placuta, nu produce niciun disconfort, este foarte clara si poate cel mai important, este distribuita in mod uniform.

Avantajele tehnologiei

Atunci cand este fabricat acest tip de becuri, nu sunt utilizate substante sau materiale toxice, precum mercur sau plumb, care sunt inalnite in cazul becurilor traditionale, intalnite in majoritatea locuintelor din tara. In plus, se poate evita un disconfort semnificativ, intalnit in special pe durata verii, si anume atragerea insectelor la lumina, in cazul LED-ului acestea nu vor mai fi prezente. Nu trebuie omis poate cel mai important avantaj, acela al duratei de viata de cel putin 10 ani, astfel ca becurile nu mai trebuie inlocuite periodic precum cele clasice.

Aceste becuri LED E14 se adapteaza grozav pentru fiecare spatiu, astfel ca pot fi achizitionate in diferite culori, pentru ca orice client sa isi personalizeze spatiul intr-un mod inedit. De asemenea, nu este emanata caldura, astfel ca temperaturile ridicate specifice verii sunt mult mai usor de suportat, iar aparatele de aer conditionat vor putea opera mai putin pentru a raci o incapere. Pretul mai ridicat al acestei tehnologii LED se amortizeaza in facturile la electricitate care vor fi mai mici in fiecare luna.