sâmbătă, 10 septembrie 2016

Au fost lansate si Smartwatch-urile Subacvatice

Pentru multi oameni care cauta un smartwarch subacvatic pentru inot, capacitatea de rezistenta la apa este poate unul dintre ce mai importanti factori. In plus, aceste tipuri de ceasuri sunt excelente si pentru cei care vor pur si simplu sa fie siguri ca in cazul in care isi scapa smartwatch-ul in apa, acesta va rezista.

Rezistenta la apa

Standarde IP si ATM - acele numere obscure care denota cat de bine protejat este dispozitivul impotriva ravagiilor apei. Este bine sa luati in considerare dispozitivele care merg mai sus si dincolo de rating-ul IP68, care reprezinta nivelul gadget-urilor ce pot rezista la o adancime de un metru sau mai mult pentru o perioada continua de timp. Nivelul exact al rezistentei la apa IP68 depinde de producator, iar din acest motiv este bine sa cititi review-uri pe internet de la alti cumparatori.

Evaluarea pe ATM a dispozitivului este o alta valoare esentiala. A 1 ATM (unitatea de atmosfera ) este modalitatea care arata pragul superior ce indica ca un dispozitiv poate rezista pana la 10 metri de presiune, iar uneori chiar si mai mult. In general, dispozitivele sunt evaluate in functie de presiunea la care pot rezista si nu neaparat de adancimea la care pot fi purtate.

Caracteristici avansate

Mai mult decat un tracker, un model de smartwatch subacvatic este de fapt precum un mini-antrenor de inot, proiectat pentru a oferi posesorilor valori privind imbunatatirea stilului de inot, a vitezei sau a alimentatiei potrivite.

Majoritatea sunt rezistente in apa pana la 50 m, iar noile aplicatii oferite va pot imbunatati simtitor rezistenta la inot. De asemenea, exista mereu feedback-uri cu privire la tipul de pericole care pot exista, rata acestora, distanta sau eficienta inotului, precum si timpii in care ati facut un tur si un indicator general al rezistenta dumneavoastra la acest sport.