sâmbătă, 3 decembrie 2016

Cu ce solutii se spala o instalatie termica

Instalatiile termice sunt intalnite in peste 50% din locuintele din mediul urban, insa devin din ce in ce mai comune si in zonele rurale, acolo unde gazele naturale nu mai reprezinta o problema. In schimb, chiar daca centralele aduc mai mult confort pentru orice locuinta, acestea trebuie intretinute in mod corespunzator, iar proprietarii au o responsabilitate destul de mare. De asemenea, se recomanda ca in anumite momente sa se apeleze la spalarea chimica a instalatiei termice, deoarece pe aceasta cale se poate asigura buna functionare a sistemului si cresterea duratei de viata.

Alternativa folosirii substantelor chimice

Cu siguranta ca si spalarea obisnuita este recomandata, insa aceasta ar trebui efectuata doar de catre specialisti, deoarece cei care nu au cunostinte pot aduce prejudicii la nivelul instalatiei, insa isi pun si sanatatea in pericol. In plus, sunt necesare instrumente speciale in acest sens, precum o pompa cu o supapa care isi inverseaza sensul periodic, pentru ca spalarea sa fie mai eficienta si sa fie indepartate toate impuritatile.

Cea mai eficienta metoda

In schimb, mult mai eficienta este spalarea chimica a instalatiei termice, deoarece doar pe aceasta cale pot fi eliminate toate gunoaiele si uleiurile adunate de-a lungul timpului, aspect cauzat de faptul ca centralele se afla in majoritatea cazurilor in bucatarie. Prin substantele chimice adecvate sunt indepartate in cel mai scurt timp toate depunerile, chiar si cele din aluminiu sau cupru. Pe aceasta cale se imbunatateste semnificativ durata de viata a instalatiilor termice, acestea functionand in cele mai bune conditii pentru mai mult timp.

Calitatea serviciilor


Un asemenea serviciu este prestat de Pro Constructo, firma din Bucuresti cunoscuta pentru profesionalismul aratat, iar procedura se efectueaza in circa 60 de minute. De asemenea, angajatii sunt foarte bine pregatiti, astfel incat se pot adapta la toate cerintele clientilor, acestia din urma fiind intotdeauna multumiti de calitatea serviciilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu