sâmbătă, 25 martie 2017

Din ce in ce mai multi soferi isi monteaza camere de filmat

Multi soferi sunt interesati de preturi camere de filmat pentru ca pe aceasta cale au posibilitatea de a monitoriza traficul, aspect ideal in cazul marilor orase unde sunt mai comune incidentele neplacute, iar imaginile inregistrate se pot dovedi a fi adevarate comori in fata autoritatilor sau asiguratorilor. Pe piata sunt disponibile numeroase modele, pentru toate necesitatile, preferintele si bugetele, unele fiind mai performante, cu diferite functii folositoare, in timp ce cele mai simple sunt mult mai accesibile. 

Cu siguranta ca nu in toate cazurile se justifica achizitionarea unui model mai scump cu mai multe functii, astfel ca cele mai simple sunt foarte cautate, iar preturile pot incepe de la 200 de lei si depasi 500 de lei in cazul celor mai performante.

Functii

Este important ca aceste dispozitive sa fie usor de folosit, sa se monteze cu usurinta la bordul oricarui autoturism, iar imaginile capturate sa fie clare pentru a face distinctia intre anumite elemente. De asemenea, de la un model la altul difera si capacitatea camerei, deoarece unele pot inregistra mai mult timp, in timp ce memoria altora poate fi marita prin intermediul unui card microSD. In plus, exista functii precum afisarea vitezei de deplasare, a datei si a orei, pentru a fi mai usor ca niciodata sa se demonstreze vinovatia sau nevinovatia unui sofer.

De unde pot cumpara?



Astfel de dispozitive se gasesc in toate magazinele, insa se recomanda achizitionarea lor din cele specializate, unde gama este ceva mai variata, iar tarifele, de regula, mult mai accesibile. Pentru cei interesati de preturi camere de filmat, iUni din Bucuresti poate fi cel mai bun raspuns, deoarece se pot plasa comenzi direct online pentru a face economii de timp. De asemenea, clientii au ocazia de a testa aceste camere inainte de a le cumpara in cadrul showroom-ului din sectorul 3 din capitala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu