duminică, 8 februarie 2015

Magazine online pe platforma magento

         Platforma de ecommerce Magento este creata plecand de la ideea ca fiecare magazin virtual trebuie sa fie unic. Arhitectura sa modulara ofera un control total , facandu-l ajustabil pentru orice tip de magazin virtual (magazin online) si pentru orice model de afacere bazata pe comert electronic.
Procedura de comanda a unui produs este concentrata intr-o singura pagina.
Acest lucru permite vizualizarea tuturor informatiilor despre tranzactia in curs si permite clientului sa modifice orice informatie in timp real fara sa fie nevoit sa intrerupa procesul de comanda al produsului. Prin urmare riscul de a abandona o tranzactie este redus iar sansele de a duce la capat procesul de cumparare creste semnificativ.
Magento ofera un sistem de management al catalogului de produse (shopping cart) care permite crearea de promotii care sa includa toate produsele, doar anumite categorii de produse sau doar produsele selectate, permite folosirea de cupoane cu reduceri pentru anumite perioade de timp.
Magento este 100% optimizat pentru motoarele de cautare, furnizand acestora informatii relevante pentru cautare, meta taguri, descrierea produselor este inclusa automat in meta tagul description al paginii web generate. Toate aceste functionalitati atrag atentia motoarelor de cautare, contribuie la o indexare mai buna a magazinului virtual , iar in cele din urma dupa la o pozitionare mai buna in urma cautarilor pe internet.
In ceea ce priveste administrarea, adaug urmatoarele atuuri: la descrierea produselor cat si in continutul paginilor se pot introduce: galerii de imagini, filme din orice mediu dorit ( Youtube, Vimeo sau propriul server ), documente de orice tip: txt, pdf, fisiere mp3, capacitate de realizare si control a mai multor magazine care pot fi administrate printr-o singura platforma, afisarea textului din site in alte limbi si multiple monede in functie de zona targetata, administrare flexibila cu taxe si suport pentru Romania, SUA si piete Europene sau internationale. Produsele permit configurarea stocului si pot fi setate ca vizibile pe site sau nu, caz in care desi apar in administrare, nu sunt vizibile pentru utilizator. Mai contine si: atribute pentru produs precum culori, marimi, forme, modalitati de impachetare , specificatii tehnice tabelare, administrabile, in cazul in care este vorba de produse tehnice, filtre setate pe categorii, ce permit filtrarea intr-o anumita categorie a acelor produse ce corespund specificatiilor dorite si bannere promotionale rulate dinamic.
In functie de complexitatea fiecarui proiect, crearea unui magazin online pe magento poate dura intre 5 - 10 saptamani. Etapele parcurse in acest interval: design, programare, testare, optimizare in interiorul site-ului ( on-site ) iar in unele cazuri transferarea produselor din site-ul vechi in site-ul nou. Pot sa iti recomand cu siguranta Magento! Poate parea putin mai complicat la inceput, dar ai o varietate imensa de optiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu