marți, 13 iunie 2017

Colantarile dau un aspect grozav masinilor

Multi soferi apeleaza la colantari auto deoarece aceasta varianta este o alternativa la vopsirea clasica si aduce cateva avantaje importante. Cu siguranta oricine isi doreste ca propriul autoturism sa arate grozav si sa se prezinte in cele mai bune conditii, motiv pentru care acest serviciu devine tot mai popular.
Avantaje pe scurt
In primul rand, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, costurile fiind de circa 4 ori mai mici decat in cazul vopsirii. De asemenea, rugina apare foarte greu, iar vopseaua este bine protejata, in timp ce aplicarea se face in cel mai scurt timp, fara batai de cap, iar in cazul in care este nevoie, se inlocuieste imediat si la costuri mici.
Fara rugina
Unul dintre cei mai mari inamici ai caroseriei este rugina, care trebuie evitata cu orice pret de catre orice sofer, iar cei care apeleaza la colantari auto sunt mai bine protejati in acest sens deoarece apa nu mai intra in contact direct cu vopseaua, ci cu folia.
Un aspect grozav
In plus, pe aceasta cale se obtine si un aspect proaspat pentru masina, care se va prezenta in conditii grozave, fara ca vopseaua imbatranita sa mai fie vizibila. In cazul in care intervine o zgaraietura sau vreun alt defect, totul se remediaza imediat prin simpla inlocuire a foliei de pe elementul respectiv.
Preturi bune
Costurile pot varia in functie de tipul de autocolant ales, dar si de dimensiunile masinii. Astfel, pentru cele din clasa medie, tariful este de circa 1.000 de lei, in timp ce vopsirea ar fi costat minim 1.000 de euro.
Durata de viata

Autocolantele folosite promit o durata de viata diferita, cele mai costisitoare rezistand in conditii grozave chiar si pana la 5 ani, insa si cele mai accesibile pot fi multumitoare, deoarece se asigura o garantie de circa 2 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu