joi, 25 ianuarie 2018

Ce poti sa vitezi in Hamburg


Hamburg este al doilea cel mai mare oras al Germaniei si reprezinta un important centru financiar, economic si cultural. Asadar, tot mai multi romani aleg bilete avion Hamburg intrucat sunt foarte accesibile din punct de vedere financiar, iar turistii sunt intampinati cu nenumarate atractii, de la muzee, centre comerciale, monumente, galerii de arta, parcuri, evenimente si nu numai. Citeste mai departe ce poti face intr-un city break in Hamburg si, cu siguranta, nu vei fi dezamagit, chiar daca numai o mica parte a orasului a ramas intacta in urma razboaielor, incendiilor si cutremurelor de-a lungul secolelor.

Orasul in miniatura
Nu doar copiii vor fi incantati de aceasta atractie, intrucat aici se gaseste, printre altele, si cea mai lunga cale ferata in miniatura, care se intinde pe o lungime de 15 km si adaposteste peste 1.000 de trenuri. Orasul in miniatura inca este in „constructie” si se asteapta ca la final intreaga suprafata sa fie dubla fata de cea in prezent. Printre atractiile principale se numara diferite zone care simuleaza mai multe regiuni ale lumii, precum cele ale Germaniei, ale tarilor nordice, dar si de peste ocean, din cele doua Americi. In acelasi timp, acest orasel este „populat” si de peste 250.000 de figurine unice si reprezinta una dintre cele mai mari atractii ale tarii.

Galeria de Arta
Daca esti pasionat de arta atunci ai ocazia de a citi mai departe ce poti vizita atunci cand alegi bilete de avion pentru Hamburg, iar printre atractii se numara Galeria de Arta. Aceasta gazduieste nenumarate capodopere ale unor artisti faimosi, francezi, germani, olandezi si nu numai, incepand din secolul al 14-lea si pana in prezent. Tot aici este organizata si una dintre cele mai mari colectii de arta contemporana din Europa, astfel ca reprezinta o modalitate ideala de petrecere a timpului liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu