joi, 8 februarie 2018

Unde poti merge in Grecia in acest an?


Pregatirea concediului este mai simpla ca niciodata cu ajutorul Aerotravel, asa ca poti sa vezi mai multe detalii despre cele mai populare destinatii in acest an. Cu siguranta, majoritatea persoanelor isi doresc apa si soare, iar Grecia este una dintre cele mai grozave posibilitati, la mare cautare fiind Skiathos.

Diferite activitati
Bineinteles, turistii sunt intampinati aici de o multime de activitati, de la relaxarea pe plajele grozave, la plimbari lungi pentru descoperirea atractiilor orasului sau testarea restaurantelor autentice unde se servesc mancaruri din bucataria internationala. Cu alte cuvinte, Skiathos poate fi destinatia ideala pentru turisti de toate varstele, intrucat la fiecare pas este propusa cate o surpriza.

Bourtzi
Aceasta constructie este o mica pensinsula care imparte portul Skiathos in doua parti distincte si era folosita in urma cu 8 secole pe post de fortareata, care era foarte dificil de depasit intrucat zidurile erau impunatoare si vegheate de doua turnuri principale. Chiar daca structura nu a trecut cu bine testul timpului, in ziua de azi turistii au ocazia de a admira ruinele si de a vizita biserica gazduita la interior.

Cazare pentru toata lumea
Poti sa vezi mai multe detalii despre Skiathos si despre locurile de cazare, care sunt foarte variate, pentru toate preferintele si bugetele. Cu alte cuvinte, turistii au ocazia de a se caza in hoteluri aflate chiar pe plaja, fie in pensiuni restrase, unde se poate simti atmosfera autentica greceasca.

Preturi
De asemenea, si preturile sunt foarte bune, fiind comparabile sau chiar mai mici decat cele practicate in Romania, insa conditiile nu pot fi comparate, fiind clar superioare in Grecia. Totodata, cine apeleaza la Aerotravel si isi programeaza vacanta cu cateva luni inainte se va bucura de cele mai bune oferte si de preturi foarte bine, astfel ca cei cu programul mai flexibil au cel mai mult de castigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu