vineri, 3 iunie 2022

Necesitatea unui certificat de sănătate

Certificatul OHSAS 18001 este un standard recunoscut la nivel internațional pentru evaluarea stării sistemului de management al sănătății și securității în muncă al unei organizații. Certificatul OHSAS 18001 a devenit unul dintre cele mai populare standarde internaționale de management al sănătății și securității. La Sicert, putem oferi certificare independentă a sistemului dumneavoastră de management al sănătății și siguranței, oferind părților interesate asigurarea și încrederea în performanța sănătății și siguranței.

Pentru cine sunt aceste certificate OHSAS 18001?

Ei bine, aici vorbim despre orice sector și organizație de orice dimensiune care necesită acreditare de la o agenție externă OHSAS. Acest certificat OHSAS 18001 este destinat locurilor de muncă care doresc să gestioneze eficient riscul accidentelor de muncă.

De ce este un audit potrivit pentru o organizație?

Serviciile noastre de audit și consultanță recunoscute la nivel internațional sunt cea mai bună modalitate de a ne asigura că sistemul dumneavoastră de management al sănătății, siguranței și mediului este potrivit pentru cerințele afacerii, promovează îmbunătățirea continuă și este implementat eficient în compania dumneavoastră.

Ca parte a propriului proces de control al calității, ne asigurăm:

● Serviciile noastre de audit și consiliere, revizuite periodic pentru a satisface nevoile, așteptările și cele mai bune practici ale clienților în domeniu

● Standarde înalte de servicii, realizate printr-un proces cuprinzător de asigurare a calității, inclusiv standardizarea auditorilor, instruirea și monitorizarea performanței

● Profesionalismul experților noștri care sunt membri ai Comitetului Strategic pentru Sănătate, Securitate și Standarde de Mediu

Pe o piață competitivă, aceste certificate ISO pot intra în joc, motiv pentru care sunt obligatorii în multe cazuri. În acest fel, echipa Sicert vă poate ajuta să dezvoltați toate cadrele necesare prin care puteți obține certificarea OHSAS 18001, prin care puteți asigura condiții bune, servicii și produse de calitate pentru clienții și partenerii cu care lucrați. Cu alte cuvinte, aceste certificate sunt necesare în special în domeniile vizate, precum medical. Astăzi, certificatul OHSAS 18001 intră în joc atunci când clienții aleg între două spitale sau două clinici.

Deci 4consulting este aici pentru tine și vrei să știi dacă te califică pentru certificatul OHSAS 18001. Din momentul în care ne contactați, echipa noastră se va deplasa la sediul companiei dumneavoastră și va analiza cât mai curând posibil. Alege să îndeplinești toate standardele de calitate, mai ales când vine vorba de un domeniu atât de ușor de schimbat, sănătatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu