vineri, 10 iunie 2022

Produse și servicii funerare cu diverse avantaje de înaltă calitate

Aveți nevoie de sprijin și ajutor pentru organizarea și desfășurarea unei înmormântări? Atunci ai ajuns la locul potrivit pentru că echipa Beligi este firma cu funerarii la care trebuie să apelezi. Tinem cont de toate cerintele clientilor nostri si acordam cea mai mare atentie fiecarui detaliu, pentru ca vrem doar sa satisfacem fiecare client cu calitate garantata si servicii excelente.

Totodata, va puteti bucura de preturi foarte accesibile si de un pachet si servicii complete si variate, precum si de diverse produse precum sicrie, urne sau aranjamente florale. Dacă ezitați în legătură cu ceva, puteți oricând apela serviciul nostru de consultanță și echipa noastră este gata să vă ajute cât mai curând posibil.

Diverse coroane funerare

Oferim clientilor nostri o gama de modele de coroane funerare pentru inmormantari, realizate din flori naturale. Așadar, puteți alege dintre coronițe multiflore de crizanteme, garoafe, trandafiri și crini, 60 cm, coroane de trandafiri și orhidee 60 cm, modele de crizanteme și orhidee, inclusiv coroane de verdeață sau frezie și trandafiri, 80 cm, respectiv aranjamente florale de crin, lista continuă și continuă.

Cel mai bun preț

La Beligi vei putea profita de cele mai bune preturi de pe piata, astfel incat nu vei avea nevoie de un buget urias pentru toate nevoile de baza si necesare pentru organizarea unei ceremonii de inmormantare sau incinerare.

În acest sens, avem pachete funerare foarte comode și avantajoase, precum pachete de locuințe economice, în care putem returna 1000 lei familiei după decontare cu azilul de bătrâni, pentru pensionari și asigurați, respectiv pachet economie spitalicească, din care revenim la familia lei pentru 2300. Puteți obține o indemnizație de deces de 5380 lei de la guvernul României pentru pensionari și angajați și vă vom ajuta să obțineți toate actele necesare.

Experiență vastă în teren

Echipa Beligi este formata doar din oameni profesionisti, prompti si cu experienta in domeniu, unde orientarea catre cele mai bune solutii si seriozitatea de care dau dovada sunt doar cateva dintre caracteristicile principale si esentiale ale colaborarii cu clientii nostri.

Solicitați o cotație acum

Nu ezitați să descoperiți toate serviciile și produsele direct pe site-ul nostru, precum și diverse informații care vă pot interesa, inclusiv întreaga gamă de produse și servicii funerare din București și ceea ce vă oferim. În acest sens, vă puteți concentra pe cea mai potrivită soluție, care vă poate fi utilă întrucât vă stăm mereu la dispoziție pentru sfaturi și sfaturi de la experții noștri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu